Újraválasztották Csányi Sándort; Vojvoda befejezte a légióskodást

S. T. J.S. T. J.
Vágólapra másolva!
2020.04.21. 23:04
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

Exkluzív interjút adott újraválasztása után a Nemzeti Sportnak Csányi Sándor. Az MLSZ 2010 óta hivatalban lévő elnöke megválasztása után némi iróniával azt mondta, nehéz eldöntenie, hogy a voksolás eredménye megtiszteltetés vagy kiszúrás számára. Beszélt arról, hogy Vági Márton és a teljes elnökség is folytatja a munkát, szerinte a testület az eddigiekben sok jó döntést hozott, s remekül együttműködött. Elmondta azt is, miért kellene legkésőbb június 13-án folytatni az NB I-es bajnokságot ahhoz, hogy idejében véget érhessen a sorozat, de beszélt az újrakezdés kockázatairól is.
Exkluzív interjút adott újraválasztása után a Nemzeti Sportnak Csányi Sá
ndor. Az MLSZ 2010 óta hivatalban lévő elnöke megválasztása után némi iróniával azt mondta, nehéz eldöntenie, hogy a voksolás eredménye megtiszteltetés vagy kiszúrás számára. Beszélt arról, hogy Vági Márton és a teljes elnökség is folytatja a munkát, szerinte a testület az eddigiekben sok jó döntést hozott, s remekül együttműködött. Elmondta azt is, miért kellene legkésőbb június 13-án folytatni az NB I-es bajnokságot ahhoz, hogy idejében véget érhessen a sorozat, de beszélt az újrakezdés kockázatairól is.

Szeretne már újra futballozni, ám a Fortuna Liga szüneteltetése ellenére sincs ideje unatkoznia Kalmár Zsoltnak. A DAC 24 éves válogatott középpályásának energiáját az edzések mellett hét hónapos kisfia, Noel köti le. A dunaszerdahelyi futballista Győrben, egy lakóparkban él párjával, és természetesen bármilyen kültéri mozgást végez, figyel rá, hogy minél kevesebben legyenek a környéken. Hogy mikor indulhatnak újra az edzések, egyelőre nem tudja. Lapunknak beszélt a negyven százalékkal csökkentett bérekről is.

Április 18-án ért véget a hatósági karantén, amelyet a Balatonnál töltött el Vojvoda Dávid, aki a legutóbbi idényben az olasz élvonalbeli Pallacanestro Reggianánál légióskodott, majd hosszú várakozás után hazajött, kedden pedig az Alba Fehérvár bejelentette: a következő három idényben a keretét erősíti a válogatott hátvéd. A nemzeti együttes alapembere a karantén leteltét követően Budapestre utazott, ahol már várta a felesége és a kisfia, utóbbi szinte extázisban tört ki, amikor megpillantotta. A bedobó arról is nyilatkozott, tervez-e majd újabb légióskodást.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik