Fejlesztés

Karácsony: kezdeményezni fogom a Galvani-hídhoz kapcsolódó úthálózatról való döntés elhalasztását

A megnövekedő forgalom súlyos környezeti károkat okozhat, ha erőből és nem az összes lehetőség megvizsgálásával születnek döntések.

2020.12.09 07:00MTI

Karácsony Gergely főpolgármester kedd este Facebook-oldalán közölte, hogy kezdeményezni fogja a Galvani-hídhoz kapcsolódó úthálózatról való döntés elhalasztását a Fővárosi Közfejlesztések Tanácsában.

Budapest közlekedési infrastruktúrájának fejlesztése közös érdek, de a megnövekedő forgalom súlyos környezeti károkat okozhat, ha erőből és nem az összes lehetőség megvizsgálásával születnek döntések - írta.

A főpolgármester közölte, hogy kedden civil csoportoktól vett át a Határ útnál lévő Kiserdő sorsáért aggódó petíciót.

A civilek "burjánzó új úthálózat helyett a forgalom csillapítását javasolják. Megfontolandó. (...) a társadalmi vitákat nem elfojtani, inkább lefolytatni kell" - írta Facebook-oldalán Karácsony Gergely.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.