Felborult autósnak segített a rendőrszóvivő

2020.12.13. 14:27

Szabóné Berki Bianka százados a nyilvánosság számára ismeretlen oldalát mutatta szombaton. Szabadidejében szolgálati autójával az M0-s autóúton közlekedett, amikor Üllő térségében azt látta, hogy

EGY AUTÓ KACSÁZNI KEZD ELŐTTE, MEGCSÚSZIK, MAJD FELBORULVA LANDOL AZ ÁROKBAN. AZONNAL A FÉKRE LÉPETT, FÉLREÁLLT, MAJD UTASAIVAL A SZERENCSÉTLENÜL JÁRT AUTÓHOZ ROHANT.

Odaérve gyereksírást hallott. Kiderült, hogy egy pici lány utazott a hátsó ülésen, az autót egy férfi vezette. Közben két XVIII. kerületi, szabadidős, a baleset helyszínének közelében megálló rendőrnő is csatlakozott hozzájuk. Hezitálás nélkül kiemelték a csöppséget, majd segítettek kimászni az apukának – közölte a rendőrség.

A baleset következtében a 32 éves apa nem sérült meg, kétéves kislányát a mentők elővigyázatosságból kórházba vitték.

DSC 0054 10
Fotó: Police.hu

A százados nem először segít bajbajutottakon. Földön fekvő emberek köszönték már meg segítő szándékú érdeklődését, de állatokat sem hagy sorsára. Parancsnoka már meg sem lepődik, amikor a reggeli munkakezdésre amiatt nem tud pontosan megérkezni, mert éppen az autópálya közelében bóklászó őznek, sünnek vagy kóbor kutyusnak intéz mentést.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport