Falatnyi bikiniben táncolt két nő egy sevillai szökőkútban a kijárási tilalom ellenére - videó

Vágólapra másolva!
A két bikinis nő az este 10-től, reggel 7-ig tartó kijárási tilalom ellenére hajnal fél háromkor táncolt a szökőkútban. A jogsértő performanszot közösségi médián is megosztották, a helyi rendőrség így bukkant rájuk - adta hírül a Daily Mail.
Vágólapra másolva!

A két szabálysértő maszkok nélkül és a kijárási korlátozásokat megsértve bikiniben "twerkelt" egy Sevilla városközpontjában található nyilvános szökőkútban. Az erotikus jellegű táncról videót is készítettek, amit azonnal megosztottak közösségi médián, ugyanis a bejegyzést hajnal 4:31-kor tették közzé.

A rendőrség munkáját tovább segítette, hogy a videóban szereplő egyik hölgy egy képsorozatot is megosztott az összejövetelről, amelyen

a bikinis táncosokon kívül számos más személy is jelen volt. A hatóságok információi szerint a két nőből az egyik ezt követően egy közeli házibulin is részt vett.

A sok bizonyítéknak köszönhetően a rendvédelmi erők az egyik nőt már felkeresték a lakásán és megbírságolták. A többi szabálysértő után pedig továbbra is folyik a keresés.

Juan Carlos Cabrera, a sevillai városi tanács kormányzóhelyettese elítélte a történteket és felelőtlennek nevezte a videón szereplő nők viselkedését.

- nyilatkozta Cabrera a történtek kapcsán.