Gisele Bündchen az edzőjével csalta Tom Bradyt? Exférjéből bolondot csináltak a kamerák előtt

Tom Bradyt élő műsorban égették be, miközben Gisele Bündchennel viccelődtek.

Tom Brady és Gisele Bündchen
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Égessük le Tom Bradyt! címmel elérhető a Netflixen az az élőben felvett adás, amelyben az amerikai futballistát alázták más hírességek. Kevin Hart egy elég érzékeny témát dobott fel, méghozzá a sztár kudarcba fulladt házasságát.

Tom Bradyt Gisele Bündchennel szívatták

Bündchen a dzsúdzsucu edzőjével, Joaquim Valentével jár már 2023 óta, kapcsolatukat az év júniusában vállalták fel. A szupermodellről ezután egyből elterjedtek a pletykák, hogy a férfival már sokkal előbb összemelegedhetett, és valószínűleg miatta bontotta fel 2022 őszén a házasságát. Kevin Hart pont ebből kreált viccet, amit Brady kínos mosollyal hallgatott végig, szemlézett a műsorból a Page Six

GettyImages-1141849093
Fotó: Taylor Hill / Getty Images Hungary

Azzal vezette fel a poénját, hogy kifejtette, Brady húsz év közös munka után otthagyta a New England Patriots csapatot és edzőjét, Bill Belichicket, majd átigazolt a Tampa Bay Buccaneershez.

- Megtetted, Tom... átb*sztad az edződet... de hadd mondjak el valamit, ezt kell tenned ahhoz, hogy megőrizd a boldogságod. Néha át kell b*sznod az edződet. De tudjátok, még ki b*szott az edzőjével? Gisele. Megb*szta a karatézó pasit - szólt oda Hart Bradynek, aki mindenki előtt idiótának szólította a sportolót.

- Jézus Krisztus, Tom. Az egyik legokosabb hátvéd vagy, aki valaha is a pályára lépett. Hogyhogy nem láttad előre, hogy ez fog történni? Nyolc kib*szott karateóra egy nap. Nyolc karateóra, de még mindig csak fehér öves. Basszus, Tom. Egyedül csak a fenekét horzsolta le, mindenkinek tudnia kéne erről.

A legvégén már arról poénkodott, hogy a férfi biztosan elverné Bradyt bármilyen vitában, úgyhogy egyáltalán nem irigyli.

Bündchen korábban a New York Timesnak adott interjút, amelyben elmondta, hogy nem lépett félre. 

- Ez színtiszta hazugság. Sok nővel megtörténik ez a jelenség, ha van elég bátorságuk kilépni egy egészségtelen kapcsolatból, egyből őket kiáltják ki hibásnak, és hűtlenséggel vádolják meg őket. Senki nem tudja, mi zajlik két ember között a négy fal között, csak ők ketten tudják ezt.

A 43 éves Gisele Bündchen félmeztelenül állt kamera elé: irtó dögös videó készült róla

Gisele Bündchen félmeztelenül szerepelt egy új divatkampányban.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük