Holtan találtak egy hatfős családot Texasban

Valószínűleg öngyilkosság következtében halt meg a hatfős Texas állambeli család.
Valószínűleg öngyilkosság következtében halt meg a hatfős Texas-állambeli család.
Vágólapra másolva!
Egy hatfős családot - köztük négy, 11 hónapos és négy év közötti gyermeket - találtak holtan egy családi ház garázsában álló autóban, a texasi San Antonio külvárosában - számolt be Skynews hírcsatorna.
Vágólapra másolva!

A beszámoló szerint csütörtökön reggel a szomszédok értesítették a rendőrséget azzal, hogy napok óta nem láttak mozgást a szomszédos portán. Hiába csöngetnek be hozzájuk, és telefonon sem lehet elérni a családot, amely csak pár hónapja költözött be a Stone Oak negyedben található családi házba.

A későbbi hivatalos rendőrségi sajtótájékoztatón azonban megerősítették azokat a sajtóértesüléseket, miszerint öngyilkosság történhetett.

Azaz, hogy a belső, zárt garázsban a kocsijukban szén-monoxid-mérgezésben halhatott meg a harmincas éveikben járó házaspár, és négy kisgyerekük.

A legkisebb gyerek 11 hónapos volt, a legidősebb pedig mindössze 4 éves.

Valószínűleg öngyilkosság következtében halt meg a hatfős Texas állambeli család Forrás: San Antonio-i Rendőrkapitányság/ Michael Fisher

- nyilatkozta William McManus, San Satonio rendőrkapitánya, aki hozzátette: bár minden jel arra utal, hogy öngyilkosság történt, de ezt még nem lehet egyértelműen kijelenteni. A rendőrfőnök ugyanakkor elmondta, hogy külső erőszakra utaló jeleket nem találtak.

McManus beszámolt arról is, hogy a házba való behatolás után pár órára evakuálni kellett a szomszéd házak lakóit, ugyanis addigra már az egész ház telítődött a mérgező füsttel, és robbanásveszélytől tartottak.