Szlovákia

Lángolva akarta magát felakasztani egy férfi a vágsellyei hídra

A rendőrök az utolsó pillanatban érkeztek.

2020.06.10 12:49ma.hu

A városi rendőrök az utolsó pillanatban mentették meg egy 43 éves férfi életét Vágsellyén, aki fel akarta magát gyújtani, valamint fel akarta magát akasztani egy hídra.

Járókelők hívták fel a városi rendőrök figyelmét a férfire, aki kötelet kötött a híd korlátjához. Mire a járőrök a helyszínre értek, a kötél végén formált hurok már a férfi nyakában volt - írja a Parameter.sk.

A városi rendőrök a helyszínre kiérkező további kollégáik segítségével sikeresen lerángatták a férfit a korlátról, aki azt kiáltozta, hogy véget akar vetni az életének. A férfi agresszív volt a rendőrökkel szemben, egyiküket meg is karmolta.

Miután a férfit sikerült lefogni, a ruháján benzin szagot éreztek - ezek szerint fel is akarta magát gyújtani. A zsebében egy öngyújtót is találtak.

A férfit végül a mentők szállították el a pszichiátriára.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, Magyarországon hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.