DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Ismét műtét várhat Schumacherre

Olasz lapértesülések szerint újabb őssejtkezelésen fog átesni a hat és fél éve súlyos síbalesetet szenvedett hétszeres világbajnok. Az orvos szerint a cél a német idegrendszerének regenerálása.

Michael Schumacher 2013 decemberében szenvedett súlyos balesetet síelés közben, azóta családja csak nagyon ritkán és nagyon kevés információt ad ki az expilóta egészségi állapotával kapcsolatban – olyannyira, hogy nemrég még testvére, Ralf Schumacher sem árult el gyakorlatilag semmit erről.

schumacher-fekvo-dppi



Találgatások és sajtóhírek persze vannak: most az olasz Contro Coperinta értesült arról, majd a Marca is átvette ezt a híresztelést, hogy Schumacher rövidesen újabb őssejtkezelésen fog részt venni.

Tavaly szeptemberben már felröppent a hír, hogy a hétszeres Formula-1-es világbajnokot Párizsba szállították hasonló célból, s állítólag most is Philippe Menasche végezheti el a kezelést, akivel kapcsolatban ez előzőleg is felmerült. „A cél, hogy regeneráljuk Michael idegrendszerét” – nyilatkozta állítólag a specialista az említett olasz lapnak.

Az értesüléseket érdemes azért fenntartásokkal kezelni, mert a tavalyi állítólag műtét után Menasche cáfolta, hogy őssejtkezelést hajtott volna végre Schumacheren – igaz, azt az orvos sem tagadta, hogy a német legendát ápolja.

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: