Szoboszlai: Európa, jövök!; Simon Krisztián: Pozitívabb a légkör

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2020.06.10. 23:31
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik káprázatos formába lendült. A fél Serie A által körüludvarolt válogatott középpályás ezúttal a Sturmnak rúgott hármat, amivel nyilván tovább srófolta amúgy sem alacsony árát. Folyt. köv.
Szoboszlai Dominik káprázatos formába lendült.
A fél Serie A által körüludvarolt válogatott középpályás ezúttal a Sturmnak rúgott hármat, amivel nyilván tovább srófolta amúgy sem alacsony árát. Folyt. köv.

Simon Krisztián könnyen lehet, hogy az NB I-ben tartotta az Újpest FC-t. A Debrecen ellen duplázó szélső Predrag Rogan érkezésének csak a pozitívumait látja, és biztos benne, hogy csapata bennmarad az első osztályban. Babják Bence interjúja.

Bringázó short trackeseket gázolt a 26-os busz. Ahhoz képest, hogy mind a négyen buktak, Liu Shaolin Sándorék egész tűrhetően megúszták az esetet. Kovács Erika valamennyiükkel beszélt, és felgöngyölítette a szerencsére tragédiába nem torkolló esetet.

Újra kontroll alatt. Az alapfelszerelésen kívül egy dudáló tehén is szerepet kapott a női tőrválogatott keretedzésén – mosolyból és elszántságból sincs hiány az olimpiai kvótás szakágnál. Pircs Anikó járt a női tőrválogatott integrált – ép és kerekesszékes vívók – szerdai keretedzésén a Gerevich Aladár Nemzeti Sportcsarnokban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik