Bekukucskálhatsz Osvárt Andrea gyönyörű lakásába: igazi álomotthonban él

Osvárt Andrea otthonába mi is szívesen beköltöznénk, lélegzetelállító környezetben él.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Osvárt Andrea nemzetközi életet él, munkája miatt sokszor ingázik Los Angeles és Olaszország között, azonban a szíve mindig hazahúzza, a jövőjét is Magyarországon képzeli el. 

A színésznő és párja ezért itthon telepedtek le, és vettek maguknak egy gyönyörű lakást. Az otthonteremtést hatalmas felújítás előzte meg, de megérte a sok fáradozás, hiszen lenyűgöző lett a végeredmény.

Osvárt Andrea otthona

A csodaszép sztár követői az Instagramon kaphattak ízelítőt abból, hogy milyen lélegzetelállító környezetben él kedvencük. Az eddig is köztudott volt róla, hogy nagyon jó ízlése van az öltözködés terén, ez a stílusérzék a lakás dekorálásában is megmutatkozott. Az otthonáról készült fotók olyanok, mintha egy lakberendezési magazin oldalait nézegetnénk.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen irigylésre méltó helyen él Osvárt Andrea. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük