A szőke színésznő vörös hajszínre váltott: Földes Eszter új frizuráját mindenki dicséri

Földes Eszter vörös démonként néz a kamerába legújabb Instagram-fotóján.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Időről időre mindenki szereti felfrissíteni a külsejét, egy új hajszíntől van, hogy az egész megjelenésünk megváltozik. Földes Eszter is váltott: szexi vörösre festette tincseit.

A 33 éves színésznőt 2011-ben hullámos, szőke hajkoronával ismerte meg az ország, amikor Rudolf Péter és Klem Viktor oldalán játszott a Mindenből egy van című improvizációs komédiában. 

Földes Eszter vörös hajjal

A sorozat után a legkülönfélébb szerepekben mutatta meg magát: az RTL Klub Válótársak című sorozatában intrikus édesanyát, míg a Mintaapákban egy igazi vagány csajt testesített meg. Bár karakterei révén mindig újabb és újabb oldaláról ismerhettük meg, egy dolog évek óta nem változott: a frizurája. Ám most úgy döntött, megválik világos tincseitől, immár szexi, vörös démonként szelfizett az Instagramján.

Követőivel színművészhez méltó módon tudatta, hogy friss árnyalatot kapott a haja: Kosztolányi Dezső Vörös hervadás című versét másolta be a posztba. 

Rajongói pozitívan vélekednek a váltásról, megannyi dicsérő kommentben kifejtették, mennyire jól áll kedvencüknek az új hajszín. Többek szerint kiemeli különleges, zöld szemét, míg mások úgy gondolják, a szép sztár akár hupikékre is festethetné tincseit, akkor is jól nézne ki.

Pályája elejéhez képest nem csak kívül változott meg, immár boldog feleség és családanya. 2015-ben kötötte össze az életét Lovasi Andrással, majd három évvel később adott életet kisfiuknak, Álmosnak.

Détár Enikő levágatta a haját

Détár Enikőt évtizedek óta hosszú, vörös hajjal ismeri a közönség. Meg is lepődtek a nézők, amikor a TV2 egyik műsorában rövid frizurával szerepelt. Még sohasem volt ilyen rövid a haja, ami párjának, Péternek kifejezetten tetszik, főleg az, hogy a színésznő nem visel póthajat.

Détár Enikő levágatta a haját - Rövid frizuráját imádja a párja

Détár Enikő megvált hosszú, vörös tincseitől, és rövid frizurára váltott.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük