A 3 legjobb lakberendező program a neten: ingyenesek, könnyen kezelhetők

Jobbnál jobb lakberendező programok közül lehet válogatni a neten.

Ingyenes online lakberendező programok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az otthon berendezése örömteli és áldásos elfoglaltság, de csak akkor lehet igazán az, ha gördülékenyen halad, és közben akadálytalanul működhet a fantázia.

Sokat segít, ha az ember felüt egy-egy online lakberendező programot. Ezekből nemcsak fizetősek, hanem ingyenesek is léteznek. A játszi könnyedséggel megalkotott tervek segítségével könnyebben variálható a berendezés, elképzelhető, hogyan fog kinézni a végeredmény, de akár esetleges kényelmetlenségek is idejében felfedezhetők. Három ingyenes, online lakberendező programotmutatunk, amikbe könnyű belefeledkezni.

Roomstyler.com

Az egyik legkellemesebb online lakberendező program a Roomstyler, melynek nagy előnye, hogy rendkívül egyszerű használni.

A Roomstyler felülete.
A Roomstyler felülete.

Regisztráció után kezdődhet a tervezés. A különböző formájú alapok méretre szabhatók, és a kívánt helyre választott színű nyílászárók kerülhetnek. Hideg- és melegburkolatok, falszínek és tapéták sokasága áll rendelkezésre a szobák hangulatának megteremtésére, és kategóriákban kínált bútorok, szőnyegek és lámpák sokaságából is lehet választani.

Kész kép egy szobáról.
Kész kép egy szobáról.

Ha a terv kész, mentés után megtörténik a varázslat: nemcsak az alaprajz marad meg, de egy 3D-kép is készül a választott kameraállásból, pillanatok alatt.

Home.by.me

Szinte el sem hiszi az ember, hogy egy ilyen profi oldal ingyenes lehet: a Home by me online tervezője első ránézésre hasonló a Roomstyleréhez. A szobák formája választható, területük négyzetméterben adható meg. Saját alaprajz is feltölthető.

Egyszerre több helyiségen is lehet dolgozni. Nagyobb ablakba nyíló menüjével egyszerűbben kezelhető, jobban átlátható a bútorokat és dekorációs tárgyakat felsorakoztató lista, illetve, ugyanebből az okból kellemesebb a burkolatválasztó és falfestő opció is. Mivel a tárgyakat fotószerű képeken, nagyobb képeken lehet megtekinteni, a válogatás rendkívül élvezetes.  Bár a szobák fotózása igényelhet egy kis gyakorlást, a valóban valósághű képért cserébe megéri a fáradozás.

Homestyler.com

A szintén ingyenes és könnyen kezelhető Homestyler felülete ugyancsak kellemes és kényelmes tervezést tesz lehetővé. Számos opcióval könnyíti meg a tervező dolgát. Ide is feltölthető valós alaprajz, de az előzőekhez hasonló módon meg is alkothatók a méretre szabott szobák. Egyidőben akár több is a tervezőlapra kerülhet.

Számos berendezési tárgy és a tervezett lakás szépítgetését szolgáló elem közül lehet válogatni. A szobák felülnézetből és 3D-képen is rendezgethetők, ez utóbbi segítségével a felhasználó szinte a megálmodott helyiségben érezheti magát.  A Homestyler használata regisztrációhoz kötött.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

+1 tervező, az IKEA oldalán

Plusz lehetőségként az IKEA ingyenes tervezőfelületét is megemlítjük, amelyen kifejezetten az áruházban kapható bútorokkal tervezhető konyha, étkező, illetve iroda. Bár a többi felülethez képest jóval kezdetlegesebb, azoknak nagyon jó segítség lehet, akik ebben az áruházban vásárolják meg a tárgyaikat. A méretre szabható falak számolgatás és méricskélés nélkül segítenek elhelyezni a bútorokat.

Tapétázott fürdőszobák

Ha valaki igazán dizájnos lakásra vágyik, a tapétázott fürdőszobát neki találták ki.

Kitapétázták a fürdőszobát, gyönyörű lett a végeredmény: ne mellőzd ezt a megoldást!

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük