Nem kapta el a koronavírust Hende Csaba és Dömötör Csaba

2020. augusztus 30., 11:31

Szerző:

A második koronavírustesztje is negatív lett Hende Csaba fideszes országgyűlési képviselőnek és Dömötör Csabának, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkárának.

A kormánypárti politikusok ezt a Facebook-oldalukon közölték.

Hende Csaba azt írta: "továbbra is fogjunk össze, kövessük a járványügyi hatóságok utasításait, tartsuk be a szabályokat!".

Dömötör Csaba megköszönte az érdeklődő és támogató üzeneteket, és mindazok türelmét, akikkel a karantén előtti napokban találkoztak. Vigyázzunk egymásra! - zárta bejegyzését.

A két polikus azt követően került házi karanténba, hogy találkozott Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutatott ki a teszt.

 

Tegnap 18:23

Az északkeleti és a délnyugati, nyugati tájakon erőteljes gomolyfelhő-képződés várható: ezeken a részeken egyre több helyen számolhatunk esővel, zivatarral, felhőszakadással.

Tegnap 17:09

Újabb pofont kaptak azok, akik hittek abban, hogy a gyermekvédelmi törvény valóban szigorodhat. A kormánypártok képviselője, Dunai Mónika előterjesztése szerint ugyanis a gyónási titok mentesülne a jelentési kötelezettség hatálya alól a gyerekbántalmazások esetében is. Azaz egy pap minden további nélkül eltitkolhatná, hogy egy pedofil elkövető bevallotta neki a bűnét.

Tegnap 15:31

Szerdától a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is tovább csökken. A benzin bruttó 5 forinttal, míg a gázolaj bruttó 4 forinttal fog kevesebbe kerülni.