Ezt mondja most az apa, akinek a feleségére rázuhant egy ember a 14. emeletről nyáron

Hadak útja, babakocsi, öngyilkosság, helyszín, 2020.08.01.
Vágólapra másolva!
A gyógyulás útjára lépett és már látja a fényt az alagút végén a kétgyerekes családapa, Bronz Gábor, akinek a felesége egy öngyilkos miatt kellett meghaljon az utcán.
Vágólapra másolva!

A kétgyerekes édesapa nyáron, váratlanul vált özveggyé, amikor egy öngyilkos férfi egy újbudai ház 14. emeletéről pont az utcára kilépő feleségére zuhant. Feleségének esélye sem volt a túlélésre, olyan erővel csapódott rá a halálba ugró férfi - írja a Blikk.

Gábor nem sokkal később ért a tragédia helyszínére, felesége a kezei között halt meg. Kisfiuk, a három és fél éves Márton közvetlen közelről nézte végig a történteket, féléves kishúga, Boglárka pedig a babakocsiban volt. Néhány centin múlt, hogy neki nem esett semmi baja.

Az épület, melyből kizuhant az öngyilkos 2020. július 31-én Fotó: Polyák Attila - Origo

Gábor a Blikknek nyilatkozva azt mondta, hogy mára már a gyógyulás útjára lépett.

Az édesapa úgy érzi, a régiek nagyon tudtak valamit, s most ő is azt gondolja, hogy a gyászfolyamat egy évig tart. Addig is minden szabad percét a két gyermekével tölti, akik hozzá hasonlóan egyre jobban vannak.

– mondta Bronz Gábor.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!