szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

Donald Trump személyes ügyvédje is megfertőződött - jelentette be a távozó amerikai elnök.

Koronavírus-járvány
Fellélegezhet kicsit a világ, a Covid-19 ugyan nem tűnt el, de nem keseríti meg a mindennapokat. Ám visszatér-e? És mi van a betegség utóhatásaival? Cikksorozatunkban megtalál mindent, ami a koronavírus-járványról tudnia kell.
Friss cikkek a témában

Koronavírussal fertőzött lett Rudy Giuliani, Donald Trump amerikai elnök személyes ügyvédje - tudatta a Twitteren Trump. Arról nem írt semmit, hogy milyen Giuliani állapota most.

Giuliani vezeti Trump jogászcsapatát, amely azzal próbálkozik, hogy választási csalásokra és szabálytalanságokra hivatkozva perekkel fordítsa meg a választási eredményt Trump javára. Eddidg teljesen sikertelenül: a beadványaikat szinte kivétel nélkül visszautasították a bíróságok azzal, hogy nincs semmilyen bizonyíték a választási csalás gyanújára.

Trump mindezek ellenére még mindig nem ismeri el vereségét, és továbbra is bizakodóan beszél.

"Meg fogjuk nyerni ezt a választást. Meg fogják próbálni meggyőzni önöket arról, hogy vesztettünk. De nem vesztettünk" – állította még szombaton is, a georgiai-i második forduló két republikánus szenátorjelöltjét támogató kampánygyűlésen.

MTI Világ

Maszk nélkül kampányolt Donald Trump Georgiában

Bár a republikánus szenátorjelölteket kellett volna támogatnia, Trump csak arról beszélt, hogy folytatni akarja a jogi harcot a szerinte elcsalt elnökválasztás eredményének megfordításáért.